Baterii lavoar

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Baterii lavoar

O baterie lavoar sau baterie chiuveta este o piesa esentiala pentru orice baie, dar desi este ceva practic nu inseamna ca nu poate fi, de asemenea, un element care sa iti imbunatateasca baia si sa ii dea un finisaj special.

Bateriile lavoar vin intr-o multitudine de stiluri, modele si finisaje, cu o varietate larga de caracteristici, unele dintre acestea foarte moderne, cum ar fi protectie anti-arsuri, functionare touchless, cu senzori, si multe altele. Toate aceste lucruri, precum si usurinta de utilizare, siguranta, durabilitatea si dimensiunea unei baterii lavoar trebuie luate in considerare inainte de cumpara o astfel de instalatie sanitara.

Ce trebuie sa iei in considerare

Inainte de a cumpara o baterie lavoar, exista cateva lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare:

Cine foloseste baia?

Unele sisteme de functionare de baterii chiuveta baie sunt mai usor de manevrat decat altele. Ia in considerare cine va folosi baia, daca usurinta de a folosi robinetul este ceva ce trebuie luat in considerare.

Mai precis, daca ai un copil mic, un sistem cu doua robinete separate pentru apa calda si apa rece vor fi prea complicate pentru el si nu va sti sa le regleze. De asemenea, o baterie lavoar cu un singur maner s-ar putea de asemenea sa nu fie in regula, deoarece el poate sa seteze singur temperatura apei si se poate rani. Mai mult, probabil copilul va uita din cand in cand sa inchida apa. Drept urmare, o baterie lavoar cu senzor, la care parintele regleaza temperatura si care se opreste automat cand nu mai este folosita este perfecta pentru o casa in care locuieste un copil.

Totodata, este greu pentru unii utilizatori, cum ar fi batranii sau copiii, sa foloseasca un maner cu o aderenta slaba sau sa roteasca un robinet mic. Daca acest lucru este o preocupare pentru tine, ia in considerare optiuni de baterii lavoar care sunt foarte usor de utilizat. Un exemplu ar fi o baterie lavoar cu un singur maner, de tip parghie sau chiar o baterie lavoar cu senzori.

Cat spatiu ai in jurul chiuvetei?

Cand inlocuiesti o chiuveta existenta, masoara din nou spatiul pe care il ai in jurul chiuvetei pentru a putea alege baterii chiuveta. Exista rafturi deasupra robinetului care vor impune o inaltime maxima a pipei bateriei? Cat de mare este chiuveta si blatul in sine? Cate gauri exista pentru robinet si care este configuratia lor, sunt compacte sau separate?

Raspunzand la toate aceste intrebari, vei vedea ca spatiul din jurul chiuvetei este cel care te va ajuta sa te ghidezi in alegerea unei baterii lavoar.

Ia in considerare finisajele altor articole din baie.

Ia in considerare finisajele celorlalte elemente din baie, cum ar fi iluminatul, accesoriile pentru baie, dusul/cada de baie. In general, vei dori sa pastrezi acelasi aspect in intreaga baie si cand alegi o baterie lavoar. Finisajele variaza in functie de marca si, totusi, daca ramai in aceeasi „familie” de materiale de baterii baie, cum ar fi inoxul sau alama sanitara, ar trebui sa poti coordona toate elementele.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.