Covoare PVC Linoleum

Cand cauti solutii pentru pardoseli, covorul PVC, numit si linoleum, s-ar putea sa nu se afle printre primele optiuni. Pe vremuri, linoleumul era asociat cu solutiile de amenajare ieftine, de calitate inferioara, insa lucrurile s-au schimbat radicat. Acum, covoarele PVC sunt de calitate, au imprimeuri deosebite si sunt foarte apreciate pentru proprietatile antibacteriene. Pe decorino.ro gasesti o gama larga de modele si culori, potrivite atat pentru uz rezidential, cat si profesional: spatii comerciale, scoli, gradinite, spitale etc. Urmareste promotiile la linoleum pentru a avea garantia celui mai bun pret, pentru un linoleum de calitate.

Cum sa alegi mocheta, PVC sau traverse pentru salile de evenimente

Care sunt avantajele covorului PVC?

Ai observat probabil ca toate spitalele au linoleum pe jos. Este datorita proprietatilor antibacteriene pe care le are acest tip de covor, ceea ce il recomanda si pentru locuinte, mai ales pentru cele cu copii sau adulti sensibili. Linoleumul impiedica alunecarea, este foarte rezistent la zgarieturi, durabil, nu atrage si nu mentine praful si se curata foarte usor. Practic, curatarea cu mopul si, din cand in cand aspirarea, sunt suficiente pentru mentinerea curateniei.

Ce stil de covor PVC sa aleg?

Pe decorino.ro gasesti o gama variata de culori si modele, iar atunci cand alegi este esential sa tii cont, in primul rand, de tipul incaperii. Pentru zonele comerciale sau industriale cu trafic intens, cele mai practice solutii sunt culorile neutre, insa acolo unde designul trebuie sa fie atragator poti opta pentru covor PVC geometric, cu aspect sare si piper, cu aspect de lemn, de metal sau ceramic. Daca iti doresti efecte si stiluri deosebite, poti opta pentru o combinatie de nuante si imprimeuri. Covorul PVC se comercializeaza la rola, asa ca e simplu sa tai si sa combini culorile si modelele dupa bunul plac. Pentru incaperi aranjate in stil modern, poti folosi linoleum cu imprimeu geometric sau pe cel care imita metalul, ceramica, piatra sau combinatia sare piper. In camerele cu design traditional, se potriveste un covor PVC unicolor sau cel care imita lemnul.

Covoare PVC- covoare PVC ieftine și de calitate- covoare PVC la preț redus- linoleum- linoleum sare si piper- linoleum pentru uz comercial- linoleum pentru uz rezidential

Pe decorino.ro gasesti promotii la covoare PVC atat pentru uz rezidential, cat si pentru spatii comerciale, gradinite, scoli, spitale etc. Comercializat si sub denumirea de linoleum, covorul PVC este potrivit pentru incaperi amenajate pe toate gusturile: modern, clasic, traditional, industrial. Daca iti doresti linoleum la pret redus, urmareste promotiile decorino.ro pentru a avea garantia celui mai bun pret calitate- pret.

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Covoare PVC

Comercializat si sub denumirea de linoleum, covorul PVC este potrivit pentru incaperi amenajate pe toate gusturile: modern, clasic, traditional, industrial. Daca iti doresti covor pvc la pret redus, urmareste promotiile decorino.ro pentru a avea garantia celui mai bun pret calitate- pret.

Care sunt avantajele covorului PVC?

Atunci cand cauti solutii pentru pardoseli, covorul PVC, numit si linoleum, s-ar putea sa nu se afle printre primele optiuni. Pe vremuri, linoleumul era asociat cu solutiile de amenajare ieftine, de calitate inferioara, insa lucrurile s-au schimbat radicat. Acum, covoarele PVC sunt de calitate, au imprimeuri deosebite si sunt foarte apreciate pentru proprietatile antibacteriene. Pe decorino.ro gasesti o gama larga de modele si culori, potrivite atat pentru uz rezidential, cat si profesional: spatii comerciale, scoli, gradinite, spitale etc. Urmareste promotiile noastre pentru a avea garantia celui mai bun pret, pentru un linoleum de calitate.

Ai observat probabil ca toate spitalele au linoleum (covor pvc antibacterian) pe jos. Este datorita proprietatilor antibacteriene pe care le are, ceea ce il recomanda si pentru locuinte, mai ales pentru cele cu copii sau adulti sensibili. Linoleumul impiedica alunecarea, este foarte rezistent la zgarieturi, durabil, nu atrage si nu mentine praful si se curata foarte usor. Practic, curatarea cu mopul si, din cand in cand aspirarea, sunt suficiente pentru mentinerea curateniei.

Pe decorino.ro gasesti o gama variata de culori si modele, iar atunci cand alegi este esential sa tii cont, in primul rand, de tipul incaperii. Pentru zonele comerciale sau industriale cu trafic intens, cele mai practice solutii sunt culorile neutre, insa acolo unde designul trebuie sa fie atragator poti opta pentru covor PVC geometric, cu aspect sare si piper, cu aspect de lemn, de metal sau ceramic. Daca iti doresti efecte si stiluri deosebite, poti opta pentru o combinatie de nuante si imprimeuri. Covorul PVC se comercializeaza la rola, asa ca e simplu sa tai si sa combini culorile si modelele dupa bunul plac. Pentru incaperi aranjate in stil modern, poti folosi linoleum cu imprimeu geometric sau pe cel care imita metalul, ceramica, piatra sau combinatia sare piper. In camerele cu design traditional, se potriveste un covor PVC unicolor sau cel care imita lemnul.

Articole de pe blog
GHIDURI
Avantajele covorului din PVC. De ce merită să cumperi linoleum

Covorul din PVC, cunoscut mai mult sub denumirea de linoleum, a fost inventat de compania American Linoleum Manufacturing Company din Staten Island, New York, în anii 1870 și de atunci este foarte apreciat și folosit atât în locuințe personale, cât și în unele instituții, datorită... The ...

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.