Cumpara de minim 1000 lei

Solicita un discount special si vei primi pe email o oferta personalizata!

De ce nu primesc oferta de pret finala imediat dupa selectarea produselor?Pentru ca la stabilirea ofertei finale luam in calcul mai multi factori greu de integrat intr-un sistem automatizat: tipul produsului, ofertele speciale existente la momentul respectiv, valoarea totala a comenzii tale, etc.

Pentru ca tu esti important pentru noi si stim ca si banii pe care ii aloci acestor achizitii sunt importanti in bugetul familiei tale dorim sa iti oferim un pret cat mai bun pentru articolele selectate din portofoliul nostru de produse.

Pentru a solicita un discount* special pentru achizitii de valoare mare te rugam sa mentionezi acest lucru in caseta “ Precizari legate de comanda” chiar inainte de finalizarea comenzii. Unul dintre colegii nostri va analiza solicitarea ta si te va contacta pentru a-ti transmite raspunsul nostru.

* Extra Discountul special ca urmare a acestei promotii nu poate fi cumulat cu alte discounturi promovate de Decorino sau partenerii sai sub forma de Vouchere / Cupoane in cadrul unor campanii promotionale.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.