Despre noi

Decorino a aparut din pasiunea pentru pentru frumosul de acasa.


La inceput a fost covorul! In calatoriile prin tari din Europa si Asia, ne-au atras mereu magazinele cu covoare. Petreceam minute intregi pentru a admira designul, materialele si imbinarea armonioasa de culori.

Am inceput sa vizitam producatori si sa asistam la procesul asiduu de realizare a unui covor. Este fascinant sa vezi de cata meticulozitate, atentie si pasiune dau dovada cei care realizeaza covoare manual, prin innodare fir de matase cu fir de matase. La fel de fascinante sunt si tehnicile ultamoderne de realizare a covoarelor din fire naturale sau sintetice sau imbinari din aceste 2 materiale. Rezultatul este acelasi: covoarele superbe pe care le propunem clientilor nostri. Trebuie sa recunoastem ca ne plac casele care au covoare, sunt mult mai calduroase, mai primitoare!

Am pornint la drum cu acest magazin online manati de dorinta de a aduce cea mai mare diversitate in materie de covoare la un click distanta de cel care doreste sa-si amenajeze casa pentru a avea acel sentiment minunant de „acasa”. Am fost si suntem permanent constienti ca experienta interactiunii cu produsul, intr-un magazin, este destul de greu de inlocuit. Tocmai de aceea suntem preocupati sa facem cat mai „reala” interactiunea vizitatorilor nostri cu produsele din spatiul virtual oferind permanent imagini cat mai concludente, consultanta, si servicii cat mai bune.

Incursiunea noastra in minunata lume a decoratiunilor interioare nu s-a oprit la covoare. Orice casa are nevoie si de un covoras de intrare, sau de o mocheta; daca ai o curte mica sau un balcon permisiv te scoate usor din incurcatura un gazon artificial. Si lista poate continua cu clasicele traverse care sunt din nou la moda, cu solutii profesionale pentru a face fata umiditatii si traficului intens pana la mochete pentru petreceri. De curand am abordat si domenii noi precum cel al iluminatului interior/exterior, precum si al accesoriilor pentru pat, pornind de la perne si pilote pana la lenjerii. Salutam si impartasim preocuparea din ce in ce mai activa a oamnilor de a „consuma sanatos” si de a „proteja mediul” chiar si in domeniul amenajarilor, adaptandu-ne corespunsator oferta.

Clientii nostri, targurile de design la care participam, designerii cu care colaboram ne ajuta sa ne imbogatim oferta de produse pornind de la cele mai mici detalii ale unui spatiu de amenajat dintr-o camera si culminand cu tipul de design care se vrea abordat.

Parteneriate puternice pe care le-am dezvoltat atat la nivel de furnizori cat si la nivel de echipa sunt pilonii pe care ne sprijinim in misiunea noastra: sa fim permanent aproape de clientii nostri, sa oferim produse utile, frumoase, in tendinte, la cele mai accesibile preturi.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.