Garantat preturi bune

Completeaza formularul

Termeni si Conditii

Persoana care gaseste un pret mai mic pentru un produs identic cu un produs activ din oferta Decorino trebuie sa completeze corect si complet (toate informatiile cerute) formularul de mai sus.

Magazin concurent reprezinta orice magazin online din Romania. Exceptie fac urmatoarele magazine Okazii.ro, OLX.ro, Publi 24, site-uri de anunturi gratuite sau platite, magazinele care vand produse in regim second hand, magazinele care vand produse resigilate.

Pentru ca un produs de la un magazin concurent sa fie considerat identic cu un produs vandut de Decorino trebuie ca cele doua produse analizate sa fie identice din punct de vedere al caracteristicilor tehnice si specificatiilor de produs (cod culoare, brand, cod de produs, orice alte elemente ce definesc produsul respectiv). Comparatiile de pret pot fi facute doar pentru produse identice, aflate in stoc la magazinul concurent la momentul solicitarii si e obligatoriu ca produsul respectiv sa fie livrat de concurenta in eventualitatea unei comenzi.

Sunt excluse comparatiile de pret intre produse care fac obiectul unor oferte special create pentru membrii, abonatii unui magazin online.

Pret mai mic presupune ca cele 2 preturi care se vor compara, pretul Decorino si pretul magazinului concurent, sa cuprinda simultan: TVA inclus, costul de transport pana la client inclus, precum si alte costuri asociate (ex. costul de taiere, surfilare incluse). Orice altfel de comparatie de preturi este exclusa, nefiind in parametri comerciali.

Pretul mai mic pe care clientul il semnaleaza la un magazin online concurent nu trebuie sa faca subiectul unor reduceri exceptionale de lichidare a stocului, reduceri de Black Friday, actiuni de inchidere a unor magazine, reduceri pentru produse resigilate sau reduceri pentru produse deja folosite si vandute in regim de Second Hand.

Reducerea se aplica pentru maxim 1 bucata din acelasi produs sau pentru maxim 20 mp/ml daca este vorba despre un produs din categoriile mocheta, pvc, gazon artificial sau parchet.

In cazul in care ai cumparat un produs de pe Decorino.ro si in urma analizei validam solicitarea ta, iti acordam un voucher de cumparaturi pe diferenta de pret cu valabilitate de 3 luni.

Important: Depunem toate eforturile sa aplicam politica „Garantat Preturi Bune”, insa ne mentinem dreptul ca in anumite situatii sa putem decide ca nu putem onora aceasta promisiune.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.