Iluminat comercial

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Iluminat exterior - Iluminat comercial

Nu-i așa că ți s-a întâmplat și ție, de mai multe ori chiar, să intri într-un magazin și să nu poți vedea cum trebuie produsele expuse, din pricina unei lumini defectuoase? Iluminatul spațiilor comerciale reprezintă chiar o provocare pentru cei care posedă astfel de magazine, pentru că și iluminatul este o componentă prețioasă a procesului de vânzare.

Și iată de ce: dacă vorbim despre spații de genul magazinelor, iluminatul este folosit în primul rând pentru a le oferi clienților o experiență de cumpărături deosebită în momentul în care pășesc în incintă și pentru a evidenția mai bine produsele expuse. Tocmai de aceea corpurile de iluminat destinate magazinelor mari, din centre comerciale de tip mall, sau magazinele mici, de tipul buticurilor, sunt special gândite pentru și particularizate în funcție de specificul afacerii.

Spre exemplu, pentru iluminarea unui magazin cu produse vestimentare sau încălțăminte și accesorii sunt necesare anumite tipuri de corpuri de iluminat, pentru a le oferi celor care sunt în căutarea unor astfel de obiecte vizibilitate perfectă și pentru a-i ajuta în luarea deciziei de cumpărare. Dar dacă avem un restaurant în minte, când vorbim de spații comerciale, atunci acolo va fi nevoie de tipuri diferite de lumină, atât difuză, cât și puternică, care să se completeze reciproc.

Pe de altă parte, în situația în care ne referim la spații de dimensiuni foarte mari, de tipul halelor sau al depozitelor, care trebuie să beneficieze și ele o iluminare adecvată, sursele de iluminat comercial au un scop dual. Ele nu servesc doar la etalarea articolelor depozitate, cât și la asigurarea vizibilității necesare siguranței personalului uman și a utilajelor cu care operează.

În marea parte a cazurilor, corpurile de iluminat spații comerciale sunt de factură modernă, încastrabile pe șină, manevrabile, realizate din materiale rezistente la șocuri sau vibrații. Un alt avantaj al corpurilor de iluminat spații comerciale o reprezintă faptul că sunt cu led. Astfel de corpuri cu led economisesc energia cu până la 90% față de corpurile de iluminat clasice, au durată mare de funcționare și te poți baza pe ele pe termen lung.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.