Aplice

Filtreaza
Brand
Subcategorie
Tip produs
Destinatie
Design
Tip montare
Material corp
Culoare corp
Tip dulie/fasung
produse/pagina
produse/pagina
Iluminat interior - Aplice

Aplicele de perete sunt unele dintre cele mai versatile și îndrăgite corpuri de iluminat de interior și exterior. Ușor de montat, fără să incomodeze deloc în spațiile mici și înguste, datorită dimensiunii lor și a faptului că fac casă bună cu peretele pe care sunt amplasate, aplicele sunt una dintre cele mai bune variante de iluminat o încăpere.

Azi oferta producătorilor de aplice de tavan sau de aplice pentru peretele interior este foarte variată și vine în întâmpinarea tuturor nevoilor clienților. Cei care sunt în căutarea unei aplice pentru baie au la dispoziție nenumărate modele adaptate oricărui stil decorativ, cu dimensiuni potrivite atât pentru zona tavanului, cât și pentru cea de deasupra unei oglinzi. Aici sunt foarte populare aplicele cu led pentru baie, care oferă cea mai bună luminozitate.

De un mare succes se bucură și aplicele pentru dormitor. În funcție de tematica aleasă pentru decorarea acestei camere, se poate opta pentru aplice particularizate, care respectă stilul de design al încăperii. În ultima vreme s-a remarcat un interes crescut pentru aplicele rustice sau aplicele vintage, care au fost foarte bine integrate în dormitoarele de casă și bloc, ceea ce denotă o înclinație sporită pentru acest tip de amenajare din partea publicului.

La fel de îndrăgite sunt și aplicele pentru bucătărie. Pentru că această zonă a casei necesită o luminozitate sporită, există mai multe feluri de aplice care se pot pune în interior, oferind lumină diferențiată în funcție de zona în care se dorește aceasta. Spre exemplu, lângă bancul de lucru aplicele pot aduce mai multă lumină când se gătește, iar în zona mesei ele pot furniza lumina necesară socializării.

Aplicele pentru hol sunt și ele extrem de căutate, deoarece se așază ușor pe pereți, nu incomodează deloc și fac extrem de ușoară întreținerea lor. Un alt detaliu interesant pentru aceste corpuri de iluminat de dimensiuni mai mici sau mai mari este și latura lor estetică. Ca aplice de interior, ele pot fi puncte de atracție în zona în care sunt amplasate, se potrivesc atât în camera copilului, cât și în restul casei, fiind clasice, dar și moderne, și nepermițând să se demodeze prea curând.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.