Candelabre

Filtreaza
Pret
De la
la
Brand
Destinatie
Numar surse de iluminare
Material corp
Culoare corp
Tip dulie/fasung
produse/pagina
produse/pagina
Iluminat interior - Candelabre

Când spunem cuvântul candelabru, ne gândim inevitabil la un decor somptuos, în care se încadrează perfect acest corp de iluminat. Candelabrele sunt una dintre cele mai elegante piese de iluminat de pe piață, oferind atât rafinament la superlativ spațiului din care fac parte, cât și lumină pe măsură, datorită brațelor multiple care permit un număr sporit de becuri, respectiv de lumină.

Pentru că cel mai adesea întâlnim candelabrele în living, e ușor să ne imaginăm un living somptuos de dimensiune mare în care tronează acest candelabru fabricat din material exclusiviste demn de un decor regal. În ultimii ani s-a remarcat un interes crescut pentru candelabrele de dormitor, acestea fiind alăturate unor piese de mobilier elegante sau unor elemente de decor precum draperiile din catifea, paturile tapițate și covoarele pufoase, creând o imagine rafinată acestui spațiu intim și de relaxare.

Cel mai adesea candelabrele sunt din cristal, ceea ce arată atât un grad de opulență al acestor corpuri de iluminat, cât și o calitate de excepție a materialelor din care sunt fabricate. Există însă și candelabre moderne, cum ar fi candelabrele cu led, care reușesc să surprindă atât eleganța unui candelabru clasic, cât și latura modernă a acestor corpuri de iluminat. Ele se potrivesc nu doar în living, ci și în hol sau în dormitor și camerele de copii. Candelabrele pentru copii, spre exemplu, au și ele brațe multiple, dar și o formă extrem de simpatică pe care o agreează cei mici, astfel încât dormitorul lor reprezintă o adevărată oază de distracție într-un stil elegant.

Pentru cei care își doresc să aducă rafinamentul dat de candelabru și într-un spațiu mai puțin renumit pentru eleganță, cum este bucătăria, veștile sunt bune: există și candelabre de bucătărie potrivite unor încăperi în care mobilierul este elegant, de cele mai multe ori fabricat din lemn, iar lucrul acesta nu poate să fie decât îmbucurător.

Iar dacă te gândeai că nu poți avea acces la un candelabru din cristal, din pricina prețului său ridicat, află că există și candelabre ieftine care respectă aceleași standarde de calitate a materialelor folosite, dar la un preț redus pentru un buget mai puțin generos. Ele nu sunt cu nimic mai puțin impresionante estetic decât candelabrele din gama ridicată de preț și sunt concepute pentru persoanele care își doresc un candelabru calitativ, la un cost competitiv.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.