Lampi

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Lampi

Ce-ar fi casa fără lămpi? N-am putea răspunde la această întrebare, mai ales pentru că suntem una dintre generațiile norocoase care s-au născut în compania lămpilor. Nu la fel de norocoși au fost bunicii noștri, în schimb, pentru care electricitatea era de cele mai multe ori un lux. Astăzi, aceste corpuri de iluminat sunt indispensabile într-o locuință și sunt unele dintre primele obiecte de decor alese de către proprietarii lor.

Lămpile de interior de azi oferă infinite posibilități de combinare și asortare cu decorul camerelor. Indiferent de stilul ales, trebuie să se țină cont, totuși, ca lămpile din cameră să fie așezate la o înălțime potrivită, astfel încât să nu te deranjeze în momentul în care intri în zona cu pricina. Nu e nimic mai stânjenitor decât să treci prin mijlocul camerei și să dai cu capul de lampa din tavan :) Tocmai de aceea lămpile se ajustează în funcție de înălțimea camerei, dar și de înălțimea celor care locuiesc acolo. În ceea ce privește lămpile pentru copii, este bine de știut că și ele trebuie să respecte și anumite norme de înălțime, dar și siguranță, astfel încât să nu reprezinte un pericol pentru cei mici.

Cele mai răspândite lămpi sunt lămpile de dormitor, lămpile de bucătărie, lămpile de baie, lămpile de living sau lămpile pentru camera copiilor. Fiecare dintre acestea poate să fie aleasă dintr-o gamă extrem de largă de forme și stiluri potrivite pentru fiecare amenajare în parte. Spre exemplu dacă ești adeptul unui stil rustic, ai la dispoziție o serie de lămpi rustice care se pot integra cu ușurință în spațiul dorit. Pentru cei care își doresc lămpi rustice există și lămpi din lemn ce aduc o notă suplimentară de design într-o încăpere care reflectă acest stil decorativ. Iubitorii stilului modern vor aprecia, pe de altă parte, lămpile cu led care aduc o notă de contemporaneitate în orice interior. Așa sunt lămpile de birou, pe care orice persoană ce apreciază stilul actual al amenajărilor interioare le alege fără să clipească.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.