Lustre

produse/pagina
produse/pagina
Iluminat interior - Lustre

Ce ne-am face fără lustre? Lustrele sunt, probabil, cea mai răspândită formă a corpurilor de iluminat pe care o știm și nu ne putem imagina încăperea fără o lustră. Lustrele au un grad mare de adaptabilitate și reprezintă o notă clară de decor în orice spațiu, indiferent de dimensiunea lui.

Pe piață există în acest moment o varietate foarte mare de lustre. Unele dintre cele mai populare lustre sunt lustrele pentru living. Ele pot avea unul sau mai multe brațe, această variantă din urmă fiind recomandată pentru că permite difuzarea diferită a luminii în încăpere. Astfel, dacă ne dorim să creăm lumină mai puțină, putem să aprindem un singur bec sau chiar două, în timp ce pentru o luminozitate sporită este suficient să apăsăm celelalte butoane ale întrerupătorului și vom avea lumină din toate celelalte brațe ale lustrei.

O altă cameră în care lustra este preferată este dormitorul și, la fel ca în living, lustrele pentru dormitor pot să ofere lumină diferențiată în funcție de numărul becurilor pe care le posedă. Bucătăria reprezintă o altă zonă casei în care există interes pentru lustre. Lustrele pentru bucătărie sunt așezate de cele mai multe ori în zona de luat masa, pentru că au în majoritatea cazului mai multe becuri și oferă un grad de intimitate dorit în timpul mesei.

Lustrele moderne par să fie preferatele cumpărătorilor din ziua de astăzi, pentru că se adresează unor interioare contemporane în care primează acest stil de design. Lustrele cu led fac parte din categoria lustrelor moderne și beneficiază de aceste tipuri de becuri ultramoderne rezistente și care oferă lumină pe termen îndelungat în funcție de dorințele cumpărătorilor. Lustrele pentru copii au și ele rolul lor decorativ pe lângă cel de iluminare și pot fi extrem de îndrăgite de cei mici dacă sunt alese dintr-o anumită paletă cromatică sau dacă respectă criteriile lor: sunt în formă de personaje din desene animate, de jucării sau mici obiecte potrivite gustului copiilor.

Lustrele se recomandă și pentru o baie generoasă. Acestea sunt foarte potrivite pentru băile de la casă care beneficiază de un spațiu extins și de un tavan înalt. Dacă, totuși, locuiești la bloc și îți dorești o lustră în baie trebuie doar să ții cont de înălțimea tavanului și să alegi o lustră cu cablaj reglabil, astfel încât să nu te incomodeze deloc când intri în această încăpere.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.