Pendule

Filtreaza
Pret
De la
la
Subcategorie
Destinatie
Design
Tip montare
Material corp
Culoare corp
produse/pagina
produse/pagina
Iluminat interior - Pendule

Unele dintre cele mai populare corpuri de iluminat din ultimii ani sunt pendulele. Acestea reprezintă una sau mai multe surse de iluminat cu becuri agățate de un fir lung și sunt foarte potrivite în spațiile industriale sau extrem de moderne. Pendulele de iluminat au fost promovate intens de revistele de design și de specialiștii în decorațiuni interioare, căpătând un loc bine definit în decorațiunile actuale, pentru că oferă acea notă modernă și extrem de proaspătă oricărui interior.

Pendulele au unul sau mai multe becuri suspendate printr-un cablu sau printr-o tijă, de cele mai multe ori metalică sau din plastic, în interiorul căreia se află firul electric. Pendulele sunt folosite în acele zone în care se dorește ca lumina să se răsfrângă perfect, cum ar fi masa din bucătărie, zona biroului, o parte a holului sau chiar în dormitor, unde se află o masă de toaletă sau o comodă. Ele reușesc să revigoreze și să se încadreze perfect în interioarele industriale moderne, cu aspect minimalist, dar au fost situații în care s-au potrivit foarte bine și în spații vintage ce reproduceau perfect atmosfera anilor 60’ pe care o regăsim doar în serialele TV.

Un alt avantaj pe care îl oferă un pendul este faptul că lumina poate să fie reglată din punct de vedere al intensității mai mult decât o face o lustră ale cărei brațe sunt stabilite by default, iar becurile rămân într-o poziție predefinită. Așa sunt pendulele din living, zonă în care ne putem juca adesea cu dozele de lumină.

Azi sunt foarte populare și pendulele de bucătărie așezate în zona în care se ia masa, pendulele cu led în zona de living, și nu în ultimul rând pendulele pentru baie, mai ales folosite la case, unde tavanul este înalt, iar tija metalică se remarcă perfect. Pendulul de dormitor este și el foarte întâlnit, cel mai adesea în varianta sa clasică. Sunt îndrăgite și pendulele din cristal, chiar dacă la prima vedere cele două noțiuni par să fie contrastante, dar tocmai acest detaliu le face să iasă în evidență.

Nu ocoli acest corp de iluminat și vei vedea că ai făcut o alegere foarte bună!

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.