Plafoniere

Filtreaza
Brand
Destinatie
Culoare corp
Tip dulie/fasung
produse/pagina
produse/pagina
Iluminat interior - Plafoniere

O altă categorie foarte interesantă de corpuri de iluminat o reprezintă plafonierele. Așa cum le spune și numele, ele sunt destinate amplasării pe tavan. Deoarece se montează la fel de ușor precum o aplică, ele sunt preferate de cei care vor să ofere lumină unei încăperi, eventual de dimensiuni mai mici, fără a face ca respectivul corp de iluminat să incomodeze într-un fel vizual încăperea.

În momentul de față există un portofoliu extins de plafoniere care se pot așeza cu mare ușurință în mai multe încăperi ale casei. Vedem adesea plafoniere de hol sau plafoniere de living, dar și în alte spații. Unele dintre cele mai îndrăgite plafoniere sunt plafonierele pentru baie. Aici montajul este foarte facil, materialele din care sunt fabricate rezistă la umiditate și la abur intens, iar lumina pe care o emană este suficient de puternică, astfel încât spațiul băii să fie perfect luminat. Unele dintre cele mai răspândite plafoniere pentru baie sunt plafonierele cu led moderne, aceste becuri fiind renumite pentru rezistența în timp și pentru tipul de lumină extrem de plăcută pe care îl emană.

Și plafonierele pentru bucătărie par să fie foarte apreciate de consumatori. La fel de ușor de montat ca și în restul camerelor, plafonierele de bucătărie sunt o soluție viabilă pentru iluminarea acestei camere. Ele pot fi atât plafoniere moderne, dacă stilul bucătăriei este acesta, cât și plafoniere clasice, pentru o bucătărie care se înscrie în linii de design tradiționale.

Plafonierele pentru copii sunt unele dintre cele mai simpatice corpuri de iluminat. Ele vin într-o gamă variată de culori potrivite decorului camerei și intereselor copiilor și au de cele mai multe ori un design atrăgător, îndrăgit de cei mici. Găsim în momentul de față în magazin plafoniere de tavan, cu forme geometrice, dar și plafoniere de dormitor 3D, care aduc o notă suplimentară de interes și joacă acestor camere destinate copiilor, fiind de multe ori puncte de atracție pentru micuți.

În interioare mai sofisticate, în care toate detaliile sunt foarte bine puse la punct, se recomandă plafonierele din materiale deosebite, care creează un adevărat impact vizual. Un astfel de exemplu sunt plafonierele din cristal ce emană rafinament, fiind piese ușor de integrat într-un interior sofisticat și elegant. Ele se potrivesc atât livingului, cât și altor camere cum ar fi holul.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.