Veioze

Filtreaza
Subcategorie
Tip produs
Material corp
Culoare corp
Tip dulie/fasung
produse/pagina
produse/pagina
Veioze

E foarte posibil să nu existe niciun fel de dormitor sau birou fără o veioză în peisaj. Aceste mici și simpatice corpuri de iluminat reușesc să fie unele dintre cele mai îndrăgite obiecte din categoria lor pentru că oferă lumină la doar un butonaș distanță. Exact, e suficient să întinzi mâna și să găsești butonul de aprindere al veiozei de pe noptieră sau al veiozei de birou, astfel încât aceasta să îți furnizeze lumina necesară în cel mai scurt timp.

Unele dintre cele mai îndrăgite veioze sunt veiozele de dormitor. Ele sunt puse în majoritatea cazurilor pe micile corpuri de mobilier de lângă pat și reprezintă cea mai bună soluție de a beneficia de lumină seara, când citești o carte sau când te uiți la televizor și nu vrei să pornești becul cel mare din tavan. În ceea ce privește veiozele pentru dormitoarele copiilor, acestea au forme vesele și colorate, de cele mai multe ori reproducând animale sau jucării pe care le îndrăgesc cei mici. Nu e de mirare că veiozele pentru copii sunt acele piese de decor care trebuie să facă parte din tabloul general al camerei de prichindei.

Foarte apreciate sunt și veiozele versatile care au un stil decorativ clar și care depășesc atribuția primordială de a ilumina pe care o au. Spre exemplu, veiozele vintage sau veiozele elegante sunt cel mai adesea alese pentru decorarea unui dormitor. Veiozele clasice par să fie preferate pentru birourile ce respectă acest stil decorativ, iar veiozele moderne, în mod special veiozele cu led sunt alesele celor care au un birou modern din toate punctele de vedere.
Dacă îți dorești o veioză în hol care te poate ajuta în momentul în care te încalți sau îți potrivești pălăria or eșarfa, optează pentru o veioză înaltă, pe care o poți spune pe pantofar sau pe o comodă aflată în acest spațiu al casei.

Nu în ultimul rând, ar trebui menționat că și în living există de foarte multe ori veioze clasice, ca parte a decorării acestei camere. Veiozele din living pot fi așezate în preajma unei biblioteci sau a unei comode și pot reprezenta nu doar o sursă suplimentară de lumină, ci și un obiect distinct de decor.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.