Surse lumina

Filtreaza
produse/pagina
produse/pagina
Iluminat si electrice - Surse lumina

Din ce în ce mai apreciate de consumatori, sursele de lumină cu led sunt alegerea firească a celor care își doresc să beneficieze de soluții de iluminat economic în propria locuință. Lista avantajelor acestor corpuri de iluminat cu led este foarte lungă, iar posibilitățile de instalare a lor sunt nenumărate, fiind potrivite atât la bloc, cât și la casă, în bucătărie, hol, living, baie, dressing, sau camera copilului.

Dar ce sunt led-urile? LED este prescurtarea de la light-emitting diode, adică o diodă – un mic tub electronic cu doi electrozi, redresor de curent - care emite lumină. Dacă pare complicat, vom sintetiza prin a spune că led-urile sunt cele mai moderne becuri de pe piață. Ele se aprind instantaneu, iar puterea de emitere a lumii este constantă din prima și până-n ultima zi a ledului.

Aceste surse de lumină oferă un plus de confort și eficiență energetică, nu emană căldură, au o durată de viață de aproape 3 ori mai mare decât în cazul unui bec clasic și rezistă cu stoicism la o sumedenie de trepidații sau șocuri mecanice. Ele au, totodată, și dimensiuni mai reduse decât în cazul unui bec clasic și pot să fie dotate atât cu lumină caldă, cât și cu lumină rece. Nu în ultimul rând, ele nu au în compoziție substanțe care pot fi periculoase pentru oameni, de genul mercurului sau plumbului.

Fiind surse de iluminat moderne și cu design extrem de actual, ba chiar futurist, în unele cazuri, corpurile de iluminat cu led se asortează cel mai bine interioarelor contemporane, unde primează detaliile minimaliste ori din zona de tech. Printre cei care le aleg cu entuziasm în decorarea camerelor proprii se numără adolescenții, ce preferă de cele mai multe ori să meargă la capitolul design de interior pe mâna unor amenajări ca din cele mai noi reviste și din care fac parte, evident, sursele de iluminat cu led.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.