Becuri LED & Simple

produse/pagina
produse/pagina
Iluminat si electrice - Becuri

De când Thomas Edison a inventat becul, am răsuflat cu toții ușurați. E adevărat, becul este, fără doar și poate, una dintre cele mai importante invenții ale omenirii, invenție prin care venirea nopții în casele noastre s-a transformat într-un timp fructificat, iar mersul lucrurilor a căpătat un alt sens. Tocmai de aceea, trebuie să fim recunoscători pentru că trăim în vremurile în care mici obiecte de tipul unui bec ne fac fericiți.

Becurile sunt de intensități și de mărimi diferite, fiind potrivite unor corpuri de iluminat de dimensiuni și capacități variate. Becul în ziua de astăzi, indiferent că vorbim de becurile clasice sau de becurile economice ori de becurile solare, depășește forma clasică pe care o știm cu toții din copilăria noastră și ajunge să îmbrace haine dintre cele mai diverse, precum și culori dintre cele mai diferite, devenind el însuși piesă de decor interior și exterior. Așa sunt becurile colorate, becurile decorative și becurile vintage, care oferă cumpărătorul un detaliu adițional de design.

Foarte multe dintre becurile de azi sunt becuri cu led, ceea ce înseamnă că lumina pe care o emană este de diferite intensități: lumină caldă cu durată lungă de viață sau lumină rece. Trebuie să includem și becurile inteligente pe listă, un loc aparte ocupându-l becurile dimabile. Ele sunt becuri smart extrem de durabile, care pot fi controlate din aplicația telefonului mobil sau din telecomandă și par să fie viitorul în materie de surse de lumină. Din ce în ce mai mulți oameni le preferă, pentru că oferă nu doar variații ca intensitate, cât și lumină de culori diferite.

Există în acest moment pe piață și becuri cu halogen, potrivite pentru iluminatul oricărui tip de încăpere, fiind extrem de funcționale. Ele sunt becuri cu filament incandescent ce conține gaz cu elemente de halogen și care emite lumină. Alături de acestea regăsim și becuri cu infraroșu, utilizate în aparatura electrocasnică sau în componența unor mici ustensile de uz medical și animalier.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.