Benzi LED

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Iluminat si electrice - Benzi LED

Ai cumva adolescenți în familie sau ești tu însuți iubitorul unui decor interior mai original? Sau poate că ești proprietarul unui spațiu comercial care necesită un upgrade? Atunci îți recomandăm să achiziționezi chiar acum niște benzi cu leduri!

Ce sunt, mai exact, benzile cu leduri? Ei bine, acestea sunt niște soluții ingenioase și funky pentru a ilumina o încăpere sau doar o zonă din cadrul său, cu banda led. Spre exemplu, când vrei să spargi monotonia unui spațiu poți să alegi să instalezi într-un colț al său o bandă led monocoloră sau multicoloră, iar peisajul general va fi schimbat complet, instant.

Benzile led se potrivesc multor stiluri de decor: găsim adesea o bandă led în bucătărie, ca ornament al mobilierului sau ca ajutor de neprețuit în zona blatului de lucru. Dar putem să observăm aceste surse de iluminat și în băi, spre exemplu, unde întâlnim benzi led pe tavan.

Banda luminoasă cu led poate să fie aleasă și de cei care doresc să își decoreze casa și grădina. Efectul nocturn deosebit pe care îl oferă o astfel de bandă led exterior este potențat în anotimpul rece, în mod special în perioada sărbătorilor, când jocul său de lumini este remarcabil. Nu în ultimul rând, benzile cu led pot fi folosite și în decorarea mașinilor de diverse dimensiuni, spre bucuria proprietarilor și a trecătorilor.

Ultra populară în momentul de față este și banda led rgb, alternativă foarte rezonabilă la preț pentru înveselirea interioarelor prin culoare. Ea are, pe lângă acele costuri reduse, și un element de distracție înglobat în kitul de bandă led, căci este prevăzută cu telecomandă sau controller, iar culoarea emanată de banda luminoasă cu led se poate schimba rapid. Dacă vrei ca banda led să se aprindă când cineva trece prin dreptul ei sau când intră în cameră, atunci alege o bandă led cu senzor de mișcare.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.