Tuburi neon

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Iluminat si electrice - Tuburi neon

O revenire plină de elan și aplomb în lumea decorațiunilor de interior este dată de neoanele din interioarele de casă și bloc. Zicem revenire, pentru că aceste surse de iluminat au avut o perioadă de glorie în urmă cu ceva vreme, dar încep să își recapete capitalul de simpatie și să fie din ce în ce mai cumpărate. În plus, ele s-au întors mai revigorate ca la începuturi, fiind realizate din materiale moderne și inovatoare, competitive pe piața de profil.

Cunoscute și sub numele de tuburi fluorescente sau tuburi neon, corpurile de iluminat cu neon sunt adesea comparate cu surorile lor mai mici, becurile cu led. Deși au câteva lucruri în comun - design modern,intensitate de lumină comparabilă, consum de energie similar – neoanele sunt totuși, diferite de becurile cu led, neoanele fiind realizate dintr-un tub de sticlă prevăzut cu capace metalice la fiecare dintre cele două capete ale sale, conductoare ale curentului electric.

Neoanele sunt soluția optimă pentru iluminatul modern in zonele rezidențiale sau office, dar se potrivesc perfect și în zonele comerciale, industriale ori stradale. Deoarece aceste corpuri de iluminat cu neon sunt perfomante din punct de vedere al consumului de energie și produc lumina necesară pentru spațiile de lucru și zonele publice, alegerea lor ca surse de iluminat este firească. Neoanele cu lumină caldă sunt extrem de confortabile la nivel vizual și creează o atmosferă foarte plăcută în camera în care sunt amplasate, emițând, totodată, mai puțină căldură decât o fac becurile incandescente sau cu halogen.

Totodată, neoanele au un raport excelent calitate – preț, fiind cea mai bună alegere pentru cei ce nu dispun de buget ridicat. Așadar,în situația în care ești în căutarea unor corpuri de iluminat moderne, prietenoase cu multe feluri de interioare și care furnizează lumină din belșug, alege fără să clipești corpuri de iluminat cu neon.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.