REGULAMENTUL Campaniei Outlet Fest

 

Perioada promotiei: 4 martie - 4 iulie 2022

Organizatorul campaniei Outlet Fest denumita in continuare „Campania” este magazinul online Decorino.ro, administrat de compania S.C. TRIO CARPET S.R.L , inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/714/2006, avand CUI 18438055, atribut fiscal RO, sediul social in Cluj Napoca, Strada Henri Barbusse 59-61, denumita in continuare Furnizor.

Campania se va desfasura conform prevederilor prezentului regulament denumit in continuare „Regulamentul”.

 

In cadrul acestei Campanii sunt semnalizate in mod distinct preturile produselor prin afisarea:

-          “pretul nou” si/sau “pretul de vanzare” bolduit, alaturi de „pretul vechi” si/sau “pretul recomandat” scris cu un font mai mic, cu culoarea gri si taiat cu o linie,

-          “procentul” (%) de diferenta intre “pretul vechi”/”pretul recomandat” si “pretul nou”/”pretul de vanzare”,

-          “suma” in valoarea absoluta care reprezinta diferenta intre “pretul vechi”/”pretul recomandat” si “pretul nou”/”pretul de vanzare” semnalizata in site “Economisesti xx lei” si care reprezinta economia pe care o face clientul in cazul achitionarii produsului la “pretul nou”/”pretul de vanzare”

“Pretul recomandat” reprezinta un pret recomandat de catre Trio Carpet Srl in calitatea sa de importator direct al unor produse sau pretul recomandat de catre producatorii/distribuitorii produselor (in cazul produselor pentru care Trio Carpet Srl nu este importator direct).

Pretul recomandat este stabilit de catre TRIO CARPET SRL, societatea care administreaza magazinul online Decorino.ro, in functie de propria politica comerciala, scopul unic al acestui pret afisat in dreapta pretului de vanzare (in gri, cu font mai mic si taiat cu o linie) fiind de a sprijini Clientul/ Cumparatorul/Vizitatorul magazinului online in decizia de cumparare a produsului vizualizat. Clientul/ Cumparatorul/Vizitatorul intelege ca marcarea mai putin evidenta a acestui pret ((in gri, font mai mic si taiat cu o linie) nu este de natura sa produca confuzie, iar in decizia de cumparare trebuie sa aiba in vedere strict “pretul de vanzare. Acest “pret de vanzare” este si pretul unic si final ce va fi regasit si in cosul de cumparaturi.

In cadrul Campaniei, Decorino.ro practica 4 tipuri de etichete pentru semnalizarea produselor, astfel:

   

In cazul produselor semnalizate in Decorino.ro cu eticheta de BEST DEALS, HOT SALE si ULTIMELE BUCATI vom afisa urmatoarele informatii legate de preturi:

-      “pretul recomandat” stabilit de furnizor in functie de politica comerciala si care va fi taiat printr-o linie.

-      “pretul de vanzare” al produsului.

-       “suma economisita” care reprezinta diferenta intre “pretul recomandat” si “pretul de vanzare”, scopul afisarii fiind de a sprijini Clientul/ Cumparatorul/Vizitatorul magazinului online in decizia de cumparare a produsului vizualizat.

In cazul produselor semnalizate cu eticheta “3 zile” livrarea se face in 3 zile calendaristice, de la momentul confirmarii comenzii de catre angajatii Decorino.

Vrei sa afli primul ofertele si reducerile noastre? Plus surprize care sa-ti faca ziua și inboxul mai frumoase?

Aboneaza-te la newsletter *

* Promitem sa nu te bombardam cu mailuri inutile.